5+1 μαθήματα βεντάλιας φλαμένκο

Από 5 Μαρτίου μέχρι 9 Απριλίου, κάθε Πέμπτη 20.30-22.00, δουλεύουμε τεχνική και χορογραφία με βεντάλια. Μαζί μας στο τελευταίο μάθημα ο Πάνος Καρτίμπελης στην κιθάρα και στο τραγούδι, η Δροσιά Χαρίση.
*
Κόστος 6 μαθημάτων: 60€
Κόστος μαθήματος: 15€
*
Εγγραφές μέσω email στο yiotapeklari@gmail.com, μέχρι 29 Φεβρουαρίου

*
video: εδώ

CONNECTING BODY

@GREEK NATIONAL OPERA

Το εργαστήριο μουσικο-κινητικής CONNECTING BODY των Εκπαιδευτικών & Κοινωνικών Δράσεων της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, απευθύνεται σε μικτή ομάδα ατόμων με ή χωρίς αισθητηριακές αναπηρίες.

Από την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου, στο ΚΠΙΣΝ
Η συμμετοχή είναι δωρεάν, με σειρά προτεραιότητας.

Δείτε περισσότερα: εδώ

IBMF minifest 

teacher training

Το International Body Music Festival (IBMF) Minifest έρχεται για 2η φορά στο PLAYGROUND for the arts. Φέτος, έχει τίτλο Teacher Training και περιλαμβάνει 4 μέρες από σεμινάρια, ανοιχτές συζητήσεις, και προβολές, δίνοντας έμφαση στο body music ως εκπαιδευτικό εργαλείο

Περισσότερα εδώ

VISUALIZING SOUND @ΔΗΠΕΘΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων συνεχίζει τον κύκλο αυτοτελών εργαστηρίων και σεμιναρίων που απευθύνονται σε επαγγελματίες ή/και ερασιτέχνες του θεάτρου, σε εκπαιδευτικούς καθώς και σε ανθρώπους που αγαπάνε το θέατρο άνω των 18 ετών.
Στόχος των σεμιναρίων, είναι να διερευνηθούν ειδικές πτυχές της τέχνης του θεάτρου, τα εκφραστικά μέσα των συμμετεχόντων και η ομαδικότητα.
Σημαντικοί καλλιτέχνες και συνεργάτες του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων θα μας μυήσουν στις μεθόδους της δουλειάς τους και θα μοιραστούν μαζί μας τη θεατρική τους εμπειρία.
Το Σαββατοκύριακο 8&9 Φεβρουαρίου, 

VISUALIZING SOUND με την χορογράφο και δασκάλα χορού, Γιώτα Πεκλάρη

Δείτε περισσότερα: εδώ

ISRAEL GALVAN @PLAYGROUND!!

Ο εμβληματικός χορευτής θα βρίσκεται στο PLAYGROUND for the arts, 6-8 Δεκεμβρίου 2019, για ένα τριήμερο εντατικό εργαστήριο χορού για χορευτές φλαμένκο και μη, επαγγελματίες και ερασιτέχνες.

Περισσότερα εδώ

FLAMENCO PROGRAM

2019-2020

Ξεκινάει την Τρίτη 1η Οκτωβρίου το πρόγραμμα της νέας χρονιάς στο PLAYGROUND for the arts! Λειτουργούν πρωινά και απογευματινά τμήματα.

Περισσότερα εδώ